<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=419533962309779&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hydroline Services nostaa palvelutasoaan Etelä-Suomessa - Uusi hydraulisylintereiden korjausyksikkö avattu Hämeenlinnassa

28.03.2019

<

Hydroline Services on avannut maaliskuussa 2019 uuden hydraulisylintereiden korjausyksikön Hämeenlinnaan. Korjausyksikkö sijaitsee keskeisellä paikalla Käikälän teollisuusalueella, noin kuuden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta etelään. Alueella toimii useita merkittäviä teollisuusalan yrityksiä.

Hämeenlinnan yksikkö – perustettu asiakkaiden toiveesta

Hydroline Servicen uusi korjausyksikkö on vastaus asiakkaiden tarpeisiin. Etelä-Suomessa toimivat urakoitsijat ovat jo pidempään toivoneet lähempänä sijaitsevaa hydraulisylintereiden korjauspalveluihin erikoistunutta pistettä. Maaliskuussa avattu korjausyksikkö nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi Etelä-Suomessa toimivien asiakkaiden korjaus- ja huoltotarpeisiin vastaamista. Ensimmäiset työt on jo otettu sisään - eli yksikkö on täydessä toimintavalmiudessa.

hydroline-services-hameenlinna-1

Korjaaminen kannattaa – ja nyt se sujuu nopeammin

Hydraulisylinterin korjaaminen tulee selvästi edullisemmaksi kuin uuden varaosan hankkiminen. Ja nyt kun Hydroline Servicen Hämeenlinnan korjausyksikkö on toiminnassa, korjaaminen tulee entistä nopeammaksi ja kätevämmäksi. Etelä-Suomessa toimivat asiakkaat voivat säästää korjausajassa jopa 2 työpäivää kun sylintereitä ei tarvitse toimittaa rahtina Siilinjärvelle ja takaisin.

Ammattilaiset asialla

Uudessa Hämeenlinnan yksikössä työskentelee 5 ammattitaitoista hydraulisylintereiden korjaamiseen erikoistunutta ammattilaista. Kaikki Hämeenlinnan työntekijät on koulutettu ja perehdytetty Hydroline Servicen päätoimipaikassa Siilinjärvellä. Näin voidaan taata tuttu ja korkeatasoinen Hydroline-laatu kaikissa huolto- ja korjaustöissä.

Käytössä alan johtava tekniikka

Uudessa toimipisteessä on satsattu alan johtaviin työkaluihin ja prosesseihin joustavan ja nopean korjaustoiminnan aikaansaamiseksi. Yksikköön on hankittu heti alusta pitäen riittävän suuret purku- ja kasauspenkit sylintereiden turvallista käsittelyä varten. Käytössä olevat sylinteripenkit ovat jopa Pohjoismaiden mittakaavassa uniikkeja – eli suomalaiset asiakkaat saavat erittäin korkeatasoista ja laadukasta korjauspalvelua Hydroline Servicen tarjoamana.

Kattava korjausrepertuaari

Hämeenlinnan korjauspisteessä sujuvat monentyyppiset hydraulisylinterin elinkaaren varrelle osuvat korjaustyöt. Ainoana poikkeuksena ovat sylinteriputkien hoonaus ja yli nelimetristen putkien ja varsien koneistaminen, jotka hoidetaan edelleen Hydroline Servicen päätoimipaikassa Siilinjärvellä.

Tilaa hydraulisylinterin huolto-opas

 

Tutustu meidän hydraulisylinterin huoltosivustoon >> 

Tervetuloa tutustumaan uuteen korjausyksikköömme

Hydroline Services, Hämeenlinna
Käikälän teollisuusalue
Konepajantie 9
13300 Hämeenlinna

hydroline-services-hameenlinna-2-1