<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=419533962309779&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Laakkosten perhe ostaa Hydroline Servicesin liiketoiminnan

24.08.2023

<

 

Veljekset Jukka, Pasi ja Mikko Laakkonen ostavat Hydroline Oy:n erillisen liiketoimintayksikön, hydraulisylintereiden kunnostus- ja korjauspalveluita tarjoavan Hydroline Servicesin. Kaupan myötä perustettavasta yhtiöstä HL-Hydraulics Oy:sta Laakkosten perhe omistaa 75 % ja Hydroline Oy 25 %. Laakkosten perhe on myös osakkaana Hydroline Oy:ssä.

 

Kaupassa siirtyvä Services-liiketoiminta, joka on toiminut osana Hydrolinea vuodesta 2015, on kehittynyt erittäin hyvin viime vuosien aikana ja on vakiinnuttanut asemaansa johtavana palveluntarjoajana omassa markkinasegmentissään. Laajaan asiakaskuntaan kuuluu niin säännöllisiä huoltopalveluita tarvitsevia sopimusasiakkaita kuin myös yksittäisiä huoltotarpeita kaipaavia toimijoita. HL-Hydraulicsin pääasiakassegmenttejä ovat mm. kaivokset ja kaivospalveluita tuottavat yhtiöt, teräs- ja paperitehtaat sekä nosturiyhtiöt.

 

”Olemme innoissamme päästessämme julkistamaan liiketoimintakaupan. Services yksikkö on kasvanut mainiosti viime vuosina, ja näemme, että järjestelyn myötä pääsemme kähittämään liiketoimintaa uudessa yhtiössä entistä tehokkaammin. Meillä on erittäin osaava ja motivoitunut henkilöstö, jonka kanssa jatkamme asiakkaidemme palvelua laadukkaasti.” kertoo HL-Hydraulics Oy:n tuleva toimitusjohtaja Pasi Laakkonen.

 

Kauppa toteutuu elokuun aikana. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin ja yksityiskohdista tiedotetaan kaikkia sidosryhmiä erikseen.