Näin palautat rikkinäisen hydraulisylinterin toimintakuntoon

Löytyykö varastostasi rikkinäinen hydraulisylinteri? Näin palautat sen toimintakuntoon.

Käytössä hydraulisylinteri joutuu suuren kuormituksen alle. Vaikkakin sylinteri on tehty kestäväksi ja tarkoitettu kovaankin käyttöön, saattaa sylinteri rikkoutua. Mikäli sylinteri rikkoutuu kesken työprojektin, vaihtoehtoina on joko korjauttaa se tai hankkia uusi varaosasylinteri.

Mikäli uusi varaosasylinteri on saatavilla heti, usein vältetään pidemmät seisaukset hankkimalla se. Näin rikkinäinen sylinteri saattaa jäädä korjaamatta ja unohtua varaston perälle jopa kokonaan.

Löytyykö varastostasi rikkoutunut hydraulisylinteri?

Varastostasi saattaa löytyä rikkoutunut hydraulisylinteri, jonka kuitenkin voi korjata toimivaksi. Hydraulisylinterit ovat melko arvokkaita osia työkoneessa, joten rikkinäinen sylinteri kannattaa ehdottomasti kunnostaa varasylinteriksi.

tallinperukoilla 4

 

Tyypillisesti hydraulisylinterin korjaus maksaa maksimissaan puolet uuden hydraulisylinterin hinnasta. Koska korjauksen hintaan vaikuttaa monikin asia, kuten työhön kulunut aika, korjaustyöhön käytetyt materiaalit ja sylinterille tehdyt erikoiskäsittelyt, on etukäteen mahdotonta antaa tarkkaa korjaushintaa. Laskurimme avulla voit kuitenkin laskea arvion korjauksesta tietyissä vauriotapauksissa. Laskuriin pääset tutustumaan tästä. Tarkan kustannusarvion saat meiltä, kun sylinteri on purettu ja vaurion laajuus selvitetty.

Ennakoi tilanteita – hydraulisylinteri varaosana

Rikkoutuneen hydraulisylinterin korjaus takaisin toimintakuntoiseksi antaa myös varmuutta tulevan suhteen. Jos käytössä olevalle sylinterille tapahtuu jotain, varasylinteri on jo valmiina. Näin työnseisausta ei pääse syntymään – sinun ei tarvitse odottaa uuden sylinterin saapumista tai vanhan korjausta.

Mikäli muistit, että varastostasi löytyy rikkoutunut sylinteri, voit korjauttaa sen meillä vaivattomasti. Tarjoamme sinulle maksuttoman rahdin. Voit myös tuoda sylinterisi meille, toimipisteemme löydät täältä.

Näytä kaikki artikkelit

Phone

Hämeenlinna:

03 345 43 20

Vuorela:

017 265 7090