<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=419533962309779&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hydraulisylinterin huolto ja korjaus

1
Laske hydraulisylinterin korjauksen hinta

Sylinterin korjauksen hintaan vaikuttaa työhön kulunut aika, korjaustyöhön käytetyt materiaalit ja sylinterille tehdyt erikoiskäsittelyt. Sylinterin tarkempi korjausarvio voidaan antaa vasta kun sylinteri ollaan purettu ja saadaan selvitettyä vaurio. Laskurin avulla voit laskea arvioidun korjauksen hinnan erilaisissa vauriotapauksissa eri sylinterien kokoluokille.

Laske korjauksen hinta >>

2
HYDROLINE SERVICES NOSTAA PALVELUTASOAAN ETELÄ-SUOMESSA - UUSI HYDRAULISYLINTEREIDEN KORJAUSYKSIKKÖ AVATTU HÄMEENLINNASSA

Hydroline Services on avannut maaliskuussa 2019 uuden hydraulisylintereiden korjausyksikön Hämeenlinnaan. Hydroline Servicen uusi korjausyksikkö on vastaus asiakkaiden tarpeisiin. Maaliskuussa avattu korjausyksikkö nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi Etelä-Suomessa toimivien asiakkaiden korjaus- ja huoltotarpeisiin vastaamista.

Hämeenlinnan toimipisteessä on satsattu monipuolisesti alan johtaviin työkaluihin sekä prosesseihin, jolloin voidaan taata nopea ja joustava korjaustoiminta. Yksiköstä löydät suuret purku- ja kasauspenkit, joissa sylintereitä voidaan käsitellä turvallisesti. Näin ollen voidaan tarjota laadukasta sekä korkeatasoista korjauspalvelua myös Etelä-Suomessa. 


Lue lisää >>

3
HYDRAULISYLINTERIN MÄNNÄN KIRISTÄMINEN

Hydraulisylinteri altistuu käytössä kovalle koetukselle. Tämän vuoksi huoltotoimenpiteet ja ennakointi kunnonvalvonnassa ovat tärkeitä asioita. Yksi tärkeä osa huollossa on männän tarvittavasta kireydestä huolehtiminen – liiallinen männän kireys voi vääntää sylinterin varren ja tällöin kierteet vioittuvat. Toisaalta taas mikäli mäntä on liian löysällä, se voi irrota ja hajottaa sylinterin. 

Männän oikea kireys on siis tärkeä asia, josta jokaisen urakoitsijan ja työkoneen käyttäjän tulee huolehtia. Siksi siihen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, kun on seuraavan kerran tekemässä hydraulisylinterin huoltoa. Männän kiristämiseen liittyen olemme koonneet blogiimme hyödyllistä informaatiota. Lue blogista lisää ja ota vinkit talteen. 


Lue lisää >>

4
Hydraulisylinterin purkaminen

Hydraulisylinterin purkamisessa tulee huomioida muutamia asioita sekä  huolehtia turvallisuudesta. Lisäksi purkaminen tulee suorittaa asianmukaisia työkaluja ja -varusteita käyttäen. Olemme koonneet kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka hydraulisylinterin purkaminen tulee tehdä ja mitä tulee huolehtia eri vaiheissa. Tutustu ohjeistukseen alta.  

Lue lisää >>

5
Hydraulisylinterin tiivisteiden vaihto

Hydraulisylintereiden tiivisteiden vaihtaminen alkaa purkamalla ensin vanhat tiivisteet männästä ja tiivistepesästä. Tämän jälkeen puhdistetaan osat ja varmistetaan, että uudet tiivisteet vastaavat vanhoja.

Olemme kuvanneet yksityiskohtaisesti tiivisteiden vaihdon blogiimme, josta voit käydä katsomassa ohjeet. Blogissa kerromme myös millaisia tiivisteitä löytyy männästä ja tiivistepesästä. Lisäksi löydät blogista kattavan videon, jossa kerrotaan ja myös käytännössä näytetään kuinka hydraulisylinterin tiivisteiden vaihto tapahtuu. 

Lue lisää >>

6
Miten hydraulisylinteri testataan?

Hydraulisylinterin testaaminen on olennainen osa sylinterikorjausta, jolla varmennetaan sylinterin toiminta ennen käyttoonottoa. Hydraulisylinteri tulee siis aina testata huollon ja korjauksen jälkeen. Näin pystytään välttymään turhalta asennustyöltä, mikäli sylinteri syystä tai toisesta vuotaisi.

Blogistamme löydät hyvät perusohjeet, kuinka hydraulisylinteri testataan. Tutustu ohjeeseen – ja muista, hydraulisylinterin testausta suorittaessa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Muista siis asianmukainen suojavarustus. 

Lue lisää >>

7
Hydraulisylinterin putken tarkastus

Hydraulisylinterin putki on yksi sylinterin pääkomponenteista ja sen tarkistus on oleellinen osa huoltotyötä, sillä sylinteriputki naarmuuntuu helposti ylikuormituksessa ja mahdolliset ulkoiset kolhaisut saattavat aiheuttaa painaumia. Lisäksi ajan kuluessa voi ilmetä halkeamia, jotka johtuvat väsymisestä.

Olemme koonneet ohjeet, joiden avulla saat helposti tarkistettua hydraulisylinterin putken. Lisäksi blogistamme löydät videon, jossa näet käytännössä, miten sylinterin putken tarkistus tapahtuu. 

Lue lisää >>

8
HYDRAULISYLINTERIN KORJAUS

Hydraulisylinterin korjaus on ekologinen ja usein edullisempi vaihtoehto verrattuna uuteen varaosasylinteriin. Lisäksi monet viat saadaan korjattua nopeallakin aikataululla. 

Olemme blogissamme kertoneet yleisimpiä hydraulisylintereissä esiintyviä vikoja, jotka karkeasti kategorisoiden liittyvät joko mekanisiin vaurioihin tai tiivisteiden vuotamiseen. Lisäksi olemme listanneet muutamia tärkeitä vaiheita sylintereiden korjauksiin liittyen, jotka auttavat sinua sujuvoittamaan korjausta.

Lue lisää >>

9
HYDRAULISYLINTERIN varren tarkastus ja korjaus

Hydraulisylinterin varsi on yksi sylinterin pääkomponenteista. Sen lisäksi se on herkästi vaurioituva – varsi naarmuuntuu helposti sekä ulkoiset kolhaisut aiheuttavat varteen painaumia. 

Mitä sitten tulee huomioida hydraulisylinterin varren tarkistuksessa ja korjauksessa? Olemme koostaneet vinkkejä, joiden avulla tarkastat varren kunnon. Käy lukemassa huoltovinkit sekä katso video sylinterivarren kunnon tarkistuksesta.

Lue lisää >>

10
HYDRAULISYLINTERIN kasaus

Hydraulisylinterin kokoonpano alkaa sylinterin osien pesulla, jolloin voidaan varmistua kootun sylinterin puhtaudesta – epäpuhtaudet sylinterissä nimittäin voivat rikkoa sylinterin. 

Hydrauliikkasylinterin kasaaminen helpottuu käyttämällä oikeita työkaluja sekä noudattamalla selkeää työvaihejärjestystä. Käy lukemassa vinkit hydraulisylinterin kasaamisessa käytettävistä työkaluista sekä tärkeistä työvaiheista. Lisäksi löydät blogistamme aiheesta videon. 

Lue lisää >>

11
HYDRAULISYLINTERIN käyttöönotto huollon jälkeen

Hydraulisylinterin huollon jälkeisessä käyttöönotossa tulee huolehtia muutamia asioita, jotta voidaan taata turvallinen työskentely sekä huolehtia, että sylinteri ei mene rikki.

Jotta sylinteri saadaan toimimaan oikein ja turvallisesti, olemme koostaneet lyhyen ohjeistuksen sylinterin käyttöönottamisesta huollon jälkeen. Lue vinkit, joiden avulla säästät uudet tiivisteet toimintakykyisinä ja aloitat turvallisen työskentelyn.

Lue lisää >>

12
Hydraulisylinterin avaaminen

Käytetyn hydraulisylinterin avaaminen voi olla haastava operaatio johtuen ruosteesta, liasta ja sylinteriin aiheutuneista kolhuista. Hydraulisylinterin kunnostusprosessi voi myös jäädä kesken, mikäli käytössä ei ole oikeita työkaluja ja menetelmiä. 

Käy lukemassa vinkit, jotka olemme keränneet helpottamaan sylinterin avaamista. Blogitekstissä käsitellään kaksitoimisen hydraulisylinterin avaamista – katso myös aiheeseen liittyvä video. 

Lue lisää >>

13
Hydraulisylinterin korjaus Varkaus

Hydroline Servicen huoltopiste sijaitsee Vuorelassa lyhyen ajomatkan päästä Varkaudesta. Voit tuoda sylinterin meille tai vaihtoehtoisesti voimme auttaa sinua järjestämään rahdin hydraulisylinterille käyttäen meidän rahtisopimuksiamme. Katso yhteystietomme klikkaamalla alta. 

Lue lisää >>

14
Hydraulisylinterin korjaus Iisalmi

Hydroline Servicen huoltopiste sijaitsee Vuorelassa lyhyen ajomatkan päästä Iisalmesta. Mikäli hydraulisylinterisi kaipaa huoltoa, voit tuoda sylinterin meille tai vaihtoehtoisesti lähettää sylinterin meidän rahtisopimuksella toimipisteellemme. Katso tarkemmat yhteystiedot klikkaamalla alla olevasta linkistä. 

Lue lisää >>

15
HYDRAULISYLINTERIN Korjaus Kuopio

Hydroline Servcen huoltopiste sijaitsee Vuorelassa lyhyen ajomatkan päässä Kuopiosta pohjoiseen. Jos tarvitset huoltoa hydraulisylinterillesi, autamme mielellämme. Voit tuoda sylinterin meille tai vaihtoehtoisesti lähettää sylinterin meidän rahtisopimuksella toimipisteellemme.  Käy katsomassa linkin takaa yhteystiedot. 

Lue lisää >>